Biggy's Spaarvarken Baby Girl

Lilalu
41SV4158
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14 cm ↔ 15,5 cm

Biggy's Spaarvarken Baby Girl...

Elk meisje is een prinsesje met grote en kleine wensen. Als gepersonaliseerde schatkist zorgt onze "Baby Girl" spaarpot ervoor dat er genoeg spaargeld is. Of het nu voor een geboorte is, een verjaardag of gewoon om tussendoor een beetje roze vreugde te verspreiden - deze biggy is altijd een goede investering voor de eerste boekentas of veel mooie kleren en de perfecte geluksbrenger voor het leven.

Om deze knalroze spaarvarken te openen, kunt u het varken "slachten". Dit doet u door het hoofd 90 graden te draaien, waarna deze verwijderd kan worden. Hierdoor is de spaarpot ook zeer geschikt om biljetten in te sparen.

Verzorging:

Onze BIGGYS zijn eigenlijk ongecompliceerd, maar soms hebben ze ook een beetje verzorging nodig. De beste manier om dit te doen is door de kop ongeveer 90° te draaien en te verwijderen. Daarna kan hij op dezelfde manier weer worden bevestigd met de draaisluiting.

Na verloop van tijd kan goed voeren met munten wat verkleuring of residu op de gleuf aan de achterkant van de BIGGY veroorzaken. Je kunt de betreffende plek eenvoudig schoonmaken met een zachte doek, een beetje lauw water en zeep.

Onze spaarpot kan goed gereinigd worden in een waterbad verdund met azijnreiniger. Daarna moet je ervoor zorgen dat de BIGGYS volledig opdrogen. De beste manier om dit te doen is om het hoofd en lichaam op hun zij te leggen zodat de lucht het spaarvarken volledig uitdroogt.

Afmetingen:

L x B x H:

15,5 x 10 x 14 cm

Materiaal:

Kunststof

Te openen:

Ja, het hoofd kan eraf gedraaid worden

Bijzonderheden:

vrolijke spaarpot, met de hand geschilderd

Gerelateerde Producten
!