Biggy's Spaarvarken Snorkelaar

Lilalu
41SV4160
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 15 cm ↔ 15 cm

Biggy's Spaarvarken Snorkelaar...

Onze snorkelende BIGGY verkent de onderwaterwereld in zijn blauwe zwembroek. Hij is het perfecte cadeau voor alle globetrotters en diepzeeduikers, want de snorkelaar is een geweldig reiscadeau voor de volgende droomvakantie. Met snorkel en vinnen glijdt hij door het water en ontdekt hij de gouden schatten van de wereldzeeën. Hij zorgt thuis ook goed voor de schatten en beschermt ze tegen wilde zeeroofdieren. De perfecte spaarpot als cadeau voor je duikexamen.

Om deze duik-spaarvarken te openen, kunt u het varken "slachten". Dit doet u door het hoofd 90 graden te draaien, waarna deze verwijderd kan worden. Hierdoor is de spaarpot ook zeer geschikt om biljetten in te sparen.

Verzorging:

Onze BIGGYS zijn eigenlijk ongecompliceerd, maar soms hebben ze ook een beetje verzorging nodig. De beste manier om dit te doen is door de kop ongeveer 90° te draaien en te verwijderen. Daarna kan hij op dezelfde manier weer worden bevestigd met de draaisluiting.

Na verloop van tijd kan goed voeren met munten wat verkleuring of residu op de gleuf aan de achterkant van de BIGGY veroorzaken. Je kunt de betreffende plek eenvoudig schoonmaken met een zachte doek, een beetje lauw water en zeep.

Onze spaarpot kan goed gereinigd worden in een waterbad verdund met azijnreiniger. Daarna moet je ervoor zorgen dat de BIGGYS volledig opdrogen. De beste manier om dit te doen is om het hoofd en lichaam op hun zij te leggen zodat de lucht het spaarvarken volledig uitdroogt.

Afmetingen:

L x B x H:

15 x 10 x 15 cm

Materiaal:

Kunststof

Te openen:

Ja, het hoofd kan eraf gedraaid worden

Bijzonderheden:

vrolijke spaarpot, met de hand geschilderd

Gerelateerde Producten
!