Biggy's Spaarvarken Ridder

Lilalu
41SV4148
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13,5 cm ↔ 15,5 cm

Biggy's Spaarvarken Ridder...

Heeft een nobele ridder je hart veroverd en wil je hem gelukkig maken? Met onze LILALU ridder spaarpot heb je het perfecte cadeau: het volgende etentje, het volgende bioscoopbezoek, het volgende weekendje weg of voor de volgende middeleeuwse accessoires - in deze spaarpot wordt geld een persoonlijk cadeau!

Om deze ridder spaarvarken te openen, kunt u het varken "slachten". Dit doet u door het hoofd 90 graden te draaien, waarna deze verwijderd kan worden. Hierdoor is de spaarpot ook zeer geschikt om biljetten in te sparen.

Verzorging:

Onze BIGGYS zijn eigenlijk ongecompliceerd, maar soms hebben ze ook een beetje verzorging nodig. De beste manier om dit te doen is door de kop ongeveer 90° te draaien en te verwijderen. Daarna kan hij op dezelfde manier weer worden bevestigd met de draaisluiting.

Na verloop van tijd kan goed voeren met munten wat verkleuring of residu op de gleuf aan de achterkant van de BIGGY veroorzaken. Je kunt de betreffende plek eenvoudig schoonmaken met een zachte doek, een beetje lauw water en zeep.

Onze spaarpot kan goed gereinigd worden in een waterbad verdund met azijnreiniger. Daarna moet je ervoor zorgen dat de BIGGYS volledig opdrogen. De beste manier om dit te doen is om het hoofd en lichaam op hun zij te leggen zodat de lucht het spaarvarken volledig uitdroogt.

Afmetingen:

L x B x H:

14,5 x 9 x 13,5 cm

Materiaal:

Kunststof

Te openen:

Ja, het hoofd kan eraf gedraaid worden

Bijzonderheden:

vrolijke spaarpot, met de hand geschilderd

Gerelateerde Producten
!