Biggy's Spaarvarken Handyman

Lilalu
41SV4149
    Levertijd:Vandaag besteld, morgen in huis!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 13 cm ↔ 15,5 cm

Biggy's Spaarvarken Handyman...

Er is geen sprake van dat deze getalenteerde BIGGY twee linkerhanden heeft. Trouw aan het originele beeld van een bouwvakker, gekleed in een overal en perfect uitgerust met al het nodige gereedschap, kan onze klusjesman spaarpot elke taak aan. Dit maakt het een uitstekend cadeau voor het eerste huis, voor het nieuwe terras in de tuin en gewoon voor alle klusserfans. Want grote projecten moeten altijd goed ondersteund worden.

Om deze bouwvakker spaarvarken te openen, kunt u het varken "slachten". Dit doet u door het hoofd 90 graden te draaien, waarna deze verwijderd kan worden. Hierdoor is de spaarpot ook zeer geschikt om biljetten in te sparen.

Verzorging:

Onze BIGGYS zijn eigenlijk ongecompliceerd, maar soms hebben ze ook een beetje verzorging nodig. De beste manier om dit te doen is door de kop ongeveer 90° te draaien en te verwijderen. Daarna kan hij op dezelfde manier weer worden bevestigd met de draaisluiting.

Na verloop van tijd kan goed voeren met munten wat verkleuring of residu op de gleuf aan de achterkant van de BIGGY veroorzaken. Je kunt de betreffende plek eenvoudig schoonmaken met een zachte doek, een beetje lauw water en zeep.

Onze spaarpot kan goed gereinigd worden in een waterbad verdund met azijnreiniger. Daarna moet je ervoor zorgen dat de BIGGYS volledig opdrogen. De beste manier om dit te doen is om het hoofd en lichaam op hun zij te leggen zodat de lucht het spaarvarken volledig uitdroogt.

Afmetingen:

L x B x H:

15,5 x 9,5 x 13 cm

Materiaal:

Kunststof

Te openen:

Ja, het hoofd kan eraf gedraaid worden

Bijzonderheden:

vrolijke spaarpot, met de hand geschilderd

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt voor een laag bedrag verzonden binnen heel Europa.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Vergelijkbare Producten
!