Spaarpot Just Married Vliegtuig

Huwelijk spaarpot
41SV4014*
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 10 cm ↔ 13 cm

De Just Married Vliegtuig spaarpot is een betoverende keuze om uw spaardoel voor uw huwelijksreis te bereiken. Met afmetingen van 13 x 13 x 10 cm is deze spaarpot een opvallend decoratief stuk dat perfect past bij de festiviteiten rondom een huwelijk. Het vliegtuig is gemaakt van duurzaam keramiek en heeft een prachtig ontwerp.

Op de voorruit van het vliegtuig staat trots "Just Married" geschreven, en het vliegtuig is versierd met verschillende afbeeldingen die te maken hebben met de huwelijksdag. Denk aan trouwringen, een schitterende diamant, een boeket bloemen, feestelijke champagneglazen en de woorden "love". Bovendien zijn er op het dak van het vliegtuig enkele witte roosjes van lint geplaatst, samen met een sluier. Dit geeft de spaarpot een romantische en elegante uitstraling.

De spaarpot is mooi bedrukt met bijpassende plaatjes die de vreugde en liefde van uw huwelijksdag weerspiegelen. Het is niet alleen een praktisch hulpmiddel om geld te sparen, maar ook een symbolisch en decoratief aandenken aan uw speciale moment.

Om toegang te krijgen tot uw gespaarde geld, is er een kunststof stop aan de onderzijde van het vliegtuig. Deze kan worden geopend met behulp van de meegeleverde sleutel. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw spaargeld verzamelen wanneer u het nodig heeft.

Of u nu deze spaarpot als cadeau geeft voor een huwelijk of er zelf in wilt sparen voor uw eigen huwelijk, het is een smaakvolle keuze die de liefde en het avontuur van een huwelijksreis symboliseert. Begin vandaag nog met sparen en kijk uit naar een onvergetelijke reis vol liefdevolle herinneringen.

Afmetingen:

L x B x H:

13 x 13 x 10 cm

Materiaal:

Keramiek

Te openen:

Ja, met sleutel via de kunststof stop aan onderzijde

Bijzonderheden:

Mooi bedrukt met bijpassende plaatjes
Gerelateerde Producten
!