Spaarpot Just Married koffer

Huwelijk spaarpot
41SV4013
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 14,5 cm ↔ 11 cm

Een mooie huwelijksreis in het verschiet... maar dat kost geld! Gelukkig is er nu de prachtige Just Married spaarpot waarin u kunt sparen. Met elke munt en elk biljet dat u erin stopt, ziet u uw spaardoel voor uw huwelijksreis groeien. Sparen wordt niet alleen leuker, maar ook sneller. En nu rest de vraag: waar gaat uw reis naartoe?

De Just Married spaarpot is een charmante en betekenisvolle toevoeging aan uw spaargewoonten. Met afmetingen van 5,5 x 11 x 14,5 cm is deze spaarpot compact genoeg om overal neer te zetten. Plaats hem op een dressoir, een plank of een speciale plek waar u dagelijks herinnerd wordt aan uw huwelijksreis en uw spaardoel.

Gemaakt van duurzaam keramiek en voorzien van een reliëf dat lijkt op een metalen koffer, voegt deze spaarpot een vleugje elegantie en romantiek toe aan het ontwerp. Dit maakt de spaarpot ook visueel aantrekkelijk en speciaal voor uw huwelijksreisdoel.

Om toegang te krijgen tot uw gespaarde geld, is er een handige rubberen stop aan de onderzijde van de spaarpot. Trek eenvoudigweg de stop los en u kunt uw spaargeld gebruiken om uw droomhuwelijksreis werkelijkheid te maken. Of u nu naar een exotisch strand wilt gaan, een romantische stad wilt verkennen of een avontuurlijke bestemming wilt bezoeken, elke keer dat u in de spaarpot kijkt, wordt u herinnerd aan uw reisdoel en aangemoedigd om door te gaan met sparen.

Begin vandaag nog met sparen voor uw onvergetelijke huwelijksreis! Met de Just Married spaarpot wordt sparen leuker en gemakkelijker. Bewaar uw geld veilig en kijk uit naar het avontuur dat voor u ligt.

  • Afmetingen: L x B x H: 5,5 x 11 x 14,5 cm
  • Materiaal: Keramiek
  • Te openen: Ja, via rubberen stop aan de onderzijde
  • Bijzonderheden: Is gemaakt met het reliëf van een metalen koffer
Gerelateerde Producten
!