Tweedekansje

Tweedekansje: Pomme Pidou - Spaarpot Butterfly Bibi, Venetian Sweet Butterflies

Pomme Pidou
41SV3800-TK
5420025372213
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 15,5 cm ↔ 19 cm

Een vlinder is nieuw in het Pomme Pidou assortiment. Bibi houdt haar vleugels gespreid, maar vliegt niet weg. Het lijfje is in 1 kleur geschilderd, en de vleugels zijn met het bekende Pomme Pidou print versierd. De gouden knopjes op de voelsprieten maken het helemaal af.

De kleur van deze Pomme Pidou spaarpot heet: Venetian Sweet Butterflies, de naam die Pomme Pidou aan deze vrolijke print van gekleurde vlinders op een oranje/roze ondergrond heeft gegeven.

De spaarpot wordt geleverd in een gekleurde geschenkverpakking.

De gekleurde prints worden handmatig aangebracht, hierdoor is iedere spaarpot uniek en is er geen één exact dezelfde. Dit betekent wel dat door de toegepaste kleurtechniek sommige delen van de print vervaagd kunnen zijn.

Tweedekansje: Er is een kleine beschadiging aan het lijfje van deze vlinder. Zie bijgevoegde foto.

Helaas komt het wel eens voor dat wij een artikel binnen krijgen met een lichte beschadiging. Wij vinden het zonde om een verder onbeschadigde artikel weg te gooien, en bieden deze dan ook met korting aan op onze website. De beschadiging wordt duidelijk aangegeven op de foto's. Mocht u nog vragen hebben over de beschadiging, dan kunt u contact met ons opnemen.

Afmetingen:

L x B x H:

19 x 6,5 x 15,5 cm

Materiaal:

Keramiek

Te openen:

Ja, via rubberen stop aan onderzijde

Bijzonderheden:

Wordt geleverd in een gekleurde geschenkverpakking

Gerelateerde Producten
!