Terramundi Moneypots

Deze originele Terramundi MoneyPots zijn gemaakt van keramiek. In een klein familiebedrijf in Umbrië (Italië) worden ze nog met de hand, op een pottenbaktafel, gemaakt van klei. In dit gebied worden deze Etruskische potten al ruim 2000 jaar gemaakt, met een ongewijzigd ontwerp. Er zijn zelfs potten met dit uiterlijk te zien in het British Museum in Londen.

Nadat de potten gemaakt zijn worden ze verscheept naar Engeland, waar ze met de hand beschilderd worden. Het Engelse team maakt de prachtigste en eigentijdse ontwerpen waardoor de MoneyPots een perfect geschenk is voor elke gelegenheid.

Aangezien de MoneyPot geen opening heeft, moet u de spaarpot kapot slaan om bij de inhoud te komen. Maar... u kunt ook de pot openen met een beitel of de achterzijde van de hamer. Als u dit gereedschap in de geldsleuf zet, en voorzichtig omhoog heft, dan zou u de bovenkant er voorzichtig af kunnen breken. Hierdoor is de MoneyPot alsnog te gebruiken als bloempot, voor pennen of bijvoorbeeld als snoeppot.

Snelle levering

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Voor meer info: Verzending

Afhalen in Showroom

Voor meer info: Contact

Terramundi MoneyPot Dark Blue

↕ 17 tot 19 cm ↔ 13 cm

Terramundi MoneyPot Forest Green

↕ 17 tot 19 cm ↔ 13 cm
!